Wanneer iemand online een pakket heeft besteld, wordt er uitgekeken naar het moment van levering. Eindelijk het pakketje kunnen uitpakken en het bestelde product kunnen gaan gebruiken. Dat is het moment waar jij als bedrijfsleider moet op inspelen. Als (nieuw) bedrijf goedkope reclame maken? Het kan door de pakketjes die je verstuurd af te plakken met bedrukte tape.

 

Tape bedrukken met naam of logo van bedrijf

Je kan de pakketjes die bij jou worden besteld eenvoudig verzenden in een simpele doos. Maar je kan er ook iets meer mee doen. De klant die een pakket heeft besteld weet natuurlijk dat het pakket van jouw bedrijf komt. Maar de bezorgdiensten en de medewerkers van het sorteercentrum niet. Wanneer jij de pakketjes dus afgeplakt hebt met bedrukte tape met het logo of de naam van jouw bedrijf, komt dit onder de ogen van veel andere mensen. Op die manier leren veel potentiële klanten jouw bedrijf kennen.

 

 

 

Bedrukte tape kopen

Het klinkt natuurlijk allemaal mooi, maar bedrukte tape kopen, is het wel zo evident? Absoluut, zeker wanneer je deze door TapePrint laat maken en leveren. Bij hen mag je kwaliteit verwachten en heb je bovendien over alles de eindbeslissing. Het materiaal, de kleur, wat er op de tape moet komen en hoeveel je juist nodig hebt. Natuurlijk geldt daarbij de regel dat hoe meer je bestelt, hoe goedkoper de prijs wordt! Je kan dus best een voorraadje inslaan om op een zo goedkoop mogelijke manier reclame te kunnen maken.

 

 

 

Wat kost bedrukte tape?

Het is niet mogelijk om op voorhand een vaste prijs op bedrukte tape te plakken. Dit hangt van een aantal zaken af zoals hoeveel je nodig hebt, het materiaal van de tape en wat er op moet gedrukt worden. Om een idee te hebben van de prijs van bedrukte tape bij TapePrint, kan je op voorhand een offerte aanvragen. Je geeft alles door wat je maar wenst en je krijgt van hen een offerte op maat doorgestuurd.

 

 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment