Je hebt ze vast wel eens gezien: de kliklijsten die bij de bushokjes hangen. Dat zijn de grote posters in de lijsten aan de zijkant van het bushokje. Campagnes of bedrijven die deze posters met deze lijsten als promotiemateriaal gebruiken, zijn erg blij met deze lijsten. Ben jij ook op zoek naar een mooie lijst met een mooie poster? Je zou een kijkje kunnen nemen op displaymaterialen-online.nl. Volop keuze in alle soorten en maten!

Wat zijn kliklijsten?

Een kliklijst is een systeem om posters makkelijk in te lijsten. Vaak worden posters tijdelijk gebruikt en daarom is het goed om een makkelijk systeem te hebben om op deze manier snel posters te kunnen vervangen. Als een kliklijst wordt gebruikt in een openbare ruimte, dan wordt er gebruik gemaakt van een beveiligde lijst. Op deze manier kan niemand de poster uit de kliklijst halen.

Er zijn kliklijsten in alle kleuren, soorten en maten. Vaak worden ze gebruikt door bedrijven en particulieren om een poster op te hangen en daarmee een boodschap te tonen. Deze kliklijsten hangen door de hele stad heen. Een poster is makkelijk te verwisselen door een klikprofielen en een transparante folie wat ervoor zorgt dat de poster beschermd is tegen alle weersomstandigheden.

Soorten kliklijsten

Er zijn talloze verschillende soorten kliklijsten. Vaak is het afhankelijk van de situatie waar je de kliklijst gaat ophangen van wat voor kliklijst je kiest. De kliklijsten die het meest verkocht worden zijn de standaardlijst met een profiel van 25 millimeter breed. Vaak worden deze lijsten binnen gebruikt of overdekt buiten opgehangen. Maar je kunt deze lijst ook buiten gebruiken door er een waterdichte hoes in te plaatsen. Niet ieder vel papier heeft hetzelfde formaat. Er zijn daarom lijsten in alle verschillende maten. Naast de maten moet je ook nadenken over de kleur en de breedte van het profiel van de kliklijst. Wil je gebruik maken van een kliklijst voor buiten? Dan is het goed om een lijst te zoeken die makkelijk kan worden afgesloten. Op deze manier kunnen mensen je poster niet meenemen. Als je lijst niet onder een afdak hangt moet je kiezen voor een waterdichte lijst. Je kunt deze ook ophangen in een zwembad, een doucheruimte of sauna. Hang je de poster binnen op? Dan hoef je natuurlijk niet na te denken over de weersomstandigheden. Je kunt wel rekening houden met de kleur van de lijst. Op deze manier kan de kliklijst perfect passen in je interieur.

Opties kliklijsten

Er zijn dus veel verschillende soorten van kliklijsten, voor zowel binnen als buiten. Bijna alle kliklijsten zijn leverbaar in alle soorten en maten en verschillende profielbreedtes. Hoe smaller het profiel van de lijst is, hoe meer aandacht er komt op de poster. Smalle profielen, je kunt hierbij denken aan 15 millimeter tot 20 millimeter, zijn geschikt voor klein en middelgrote posters. Lijsten met een profielbreedte van 25 millimeter is met name voor grotere posters.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment