Ondernemersontbijt

Connect me
-
Gratis

In het kader van ‘Ontmoeten, Ontdekken & Ontwikkelen’ organiseert Makro Delft evenementen en workshops om haar klanten en andere ondernemers uit Delft en omgeving op een breder vlak te faciliteren.

Vanaf september vindt op iedere laatste dinsdagochtend van de maand het Ondernemersontbijt van 8:00 tot 9:30 bij Makro Delft plaats. 

Iedere maand stellen we een ander thema centraal dat ondernemers bezighoudt. Het doel is om daarbij de dag goed te beginnen met een heerlijk ontbijt en inspirerende, enthousiasmerende en verrassende perspectieven die u helpen om als persoon en als onderneming te groeien.

Tijdens de eerste ontbijtsessies hebben de professionals van 'digidoen' u meegenomen in de wereld van ‘Social Media en datastromen’ en de invloed daarvan op uw business en verbinding met klanten.

In november zijn we ingegaan op de waarde van ‘Netwerkgericht Ondernemen’ en in december hebben we dat in praktijk gebracht tijdens een interactieve netwerksessie.

Het volgende Ondernemersontbijt vindt plaats op dinsdagochtend 30 jan (8:00-9:30) met het thema: Netwerkgericht ondernemen in de 21e eeuw - Interactief Netwerken


Snel veranderende tijden vragen om nieuwe inzichten op het gebied van duurzaam ondernemerschap. Nieuwe technologieën versterken de wijze waarop we ons verbinden met anderen, samenwerken en informatie delen met ondernemers en klanten en potentiele klanten. Nieuwe vormen van netwerken en ondernemen ontstaan vanuit de behoefte om effectief samen te werken en te ontwikkelen en kennis en ervaringen te delen.

Bewust kiezen voor netwerkgericht of collectief ondernemen kan een versneller zijn voor uw business en de ontwikkeling van uw bedrijf of uw persoonlijke ontwikkeling.  

Tijdens het netwerkontbijt van 30 jan a.s. gaan wij het ‘Netwerkgericht Ondernemen’ verder in praktijk brengen. Ook dit keer geen presentaties, maar juist 'interactief netwerken' waarbij vraag en aanbod van de aanwezigen en de lokale community zichtbaar wordt en actief onderlinge connecties worden gemaakt.

Geen vastomlijnde agenda maar een moment van verbinding en delen van ervaringen van ondernemer tot ondernemer.

Nodig gerust ook andere ondernemers en collega's uit om erbij te zijn! Niets moet en alles mag. Gaan we u ontmoeten? 

Deelname aan het Ondernemersontbijt is gratis. In verband met de voorbereidingen en de catering stellen we het op prijs als u laat weten of u erbij bent. Aanmelden kan via email: netwerken.delft@makro.nl