Charisma? Dat kun je leren!

How to
-
Gratis

Uiterlijk telt!!! Onderzoek wijst uit dat succes mede wordt bepaald door uitstraling. Het heeft te maken met zelfvertrouwen, geloofwaardigheid, charisma en authenticiteit. En dat is te leren!!!

De training “Charisma? Dat kun je leren!” is speciaal ontwikkeld voor degenen die een stap willen zetten in hun carrière in het bedrijfsleven of de publieke sector. Zij leren zich in deze training beter te presenteren. Passend bij wie ze zijn en wat ze willen uitstralen. We gaan op zoek naar de kracht en eigenheid van iedere kandidaat. Wat is je houding? Welke kleren heb je aan? Hoe beweeg je je voor een groep? Welke kleuren staan je goed? Wat wil je uitstralen?

De manier waarop iemand zich presenteert kan zelfs doorslaggevend zijn voor zijn of haar succes. Als de binnenkant klopt met de buitenkant, communiceren we effectief en krachtig. Dat helpt bij het geven van een verbluffende presentatie, een succesvol sollicitatiegesprek, een overtuigend verkoopgesprek of een zelfverzekerd media-optreden.

PROGRAMMA

Ontvangst

Deelnemers worden ontvangen door Yvonne en de Netwerkcoordinator Soraya en welkom geheten op het Netwerkplein.

Programma

Allereerst gaat Yvonne in op de theorie achter het ontwikkelen van charisma. De rest van de training is interactief en praktisch van opzet. Ze laat zien en voelen dat de manier waarop je over jezelf denkt en hoe je je voelt invloed heeft op je lichaamstaal. Daarnaast is er aandacht voor kleding en accessoires. Kandidaten krijgen tips over hoe kleding, vormen en kleur de presentatie en charisma kunnen versterken.

Afsluiting

Soraya en Yvonne sluiten samen de bijeenkomst af waarna er natuurlijk voldoende gelegenheid is voor een afsluitend drankje en een gezellige nazit.