Club van 25 | Netwerkontbijt

Connect me
-
Gratis

ONTMOET JOUW MEDEONDERNEMERS! 

Elkaar verder helpen in ondernemerschap, daar staat de Club van 25 voor! Dat betekent met elkaar sparren, ideeën voorleggen, ondernemersvragen stellen, samenwerkingen aangaan en elkaar ook aanbevelen binnen elkaars netwerk.

Club van 25 is een zakelijk netwerk waar 25 verschillende branches elke 2 weken samenkomen om te bouwen aan hun bedrijf, te groeien als ondernemer en elkaar te versterken in ondernemerschap. Dit doen we aan de hand van effectieve en uitdagende programma-onderdelen. 

De Club van 25 is in 2012 opgericht als netwerkorganisatie voor ondernemers die ongedwongen zaken willen doen, maar wel meer zoeken dan een gezellige open koffie of netwerkborrel. Ongedwongen, ondernemend is de slogan en dat dragen we ook elke keer weer uit.

Samen kom je verder!


Ben je ook nieuwsgierig naar wat de Club van 25 voor jouw bedrijf kan betekenen? Kom langs voor een kennismaking. Meld je aan en kom langs bij Makro Den Bosch!

Iedere twee weken komen we samen van 09.00-11.00 uur voor een netwerkontbijt. Je kunt twee keer vrijblijvend deelnemen om kennis te maken met ons netwerk, zonder dat er lidmaatschapskosten/entreekosten worden berekend. Alleen voor het ontbijt betaal je €10*

Kijk voor meer informatie op www.clubvan 25.nl.

*Alleen pinbetalingen zijn mogelijk