Dé Beheermakelaar

Connect me
-
Gratis

Dé Beheermakelaar is een zéér succesvolle en snel groeiende makelaarsformule. Zij zoeken partners die zich bij hen willen aansluiten om een volledige landelijke dekking te krijgen. Het is geen franchiseformule maar een partnermodel en de partners betalen 0% over de hoogte van de gerealiseerde omzet!

Verkoop, Verhuur, Beheer, voor particulieren of bedrijven in binnen- en/of Buitenland; Dé Beheermakelaar heeft een groot scala aan makelaarsactiviteiten waaruit diverse partners kunnen aansluiten met zijn of haar specifieke kerntaken en ze hebben een uitgebreide landelijke marketing en zal de partners met onze back-office vanuit Amersfoort zoveel mogelijk ondersteunen zodat de partner volledig ontzorgt kan makelen.

Wil je partner worden van Dé Beheermakelaar?

Programma

Ontvangst

De deelnemers worden ontvangen door de netwerkcoördinator en welkom geheten op het netwerkplein.

Programma

Rob Schaart verteld wie Dé Beheermakelaar is en hoe de totale dienstverlening er uit ziet. Hij gaat in op de toegevoegde waarde van Vastgoedstyling en op welke ondernemers zij zoeken voor een partnerschap. Ontdek tevens wat zij hun partners kunnen bieden en hoe het verdienmodel er uit ziet.

Afsluiting

Na afloop van de presentatie is er de mogelijkheid met elkaar na te praten tijdens een borrel en gezellige nazit.