Focus! Workshop

Inspire me
-
Gratis

“Volg je hart want dat klopt!”

Soms raak je in het leven de focus even kwijt. Er bestaat de kans dat er meer energie wegstroomt dan dat er binnen komt. Waar wordt je blij van? Wat geeft je energie? Wat is voor jou als zzper van belang om goed te kunnen werken en gezond te blijven? Jij bent de baas dus jij bepaald, toch?!


Programma

Ontvangst

De deelnemers worden ontvangen door de netwerkcoördinator en welkom geheten op het netwerkplein.

Programma

Een workshop waarbij het doen voorop staat. Je zult creatief aan de slag gaan met papier, schaar en lijm. Creatieve ervaring is  niet nodig. Dagmar biedt een gestructureerde opdracht aan waardoor je makkelijk in creatieve actie komt. Laat je leiden door het moment, geniet van een lekker kopje thee en ben ondertussen bezig met het in beeld brengen van jouw doel & focus.  Waar sta je en welke stap kun jij zetten om je focus te behouden?

Afsluiting

Je verlaat de workshop met een fysiek product en gaat naar huis met focus voor wat voor jou van belang is in jouw bedrijf en leven. Naar aanleiding van de workshop en de opgedane inspiratie kun je napraten en connecties maken met collega ondernemers waarvoor jij iets kunt betekenen of andersom.