Ondernemershuijs - Business Spreekuur Linkedin

Solve my problem
-
0,00

Actiever aan de slag gaan met LinkedIn? Effectiever gebruikmaken van de mogelijkheden die LinkedIn biedt? Tijdens dit business spreekuur “LinkedIn 4 Business” gaat Harrie Lamers concreet en praktisch met jullie profiel aan de slag. Jullie zullen ervaren dat jullie gevonden gaan worden door nieuwe klanten en op efficiënte wijze in staat bent zelf nieuwe klanten te vinden.

Na een uur lang inspiratie en praktische tips is er de mogelijkheid om aansluitend na te praten en kennis uit te wisselen tijdens de aansluitende netwerkborrel.

Harrie Lamers geeft je, met zijn jarenlange netwerkervaring, een kijkje in deze wereld. Als ‘verbinder’ pur sang laat hij zien wat er allemaal mogelijk is. Tijdens dit spreekuur leert hij je hoe te netwerken en hoe je social media kunt inzetten voor jouw onderneming.

Hij geeft met zijn onderneming trainingen aan bedrijven en/of personen op het gebied van netwerken online en/of offline, marketingstrategieën en verkoopstrategieën. Verder is hij regelmatig spreker bij events en beurzen, is hij business consultant voor een aantal organisaties en kan hij uren praten over LinkedIn en Horeca.

Dus klik op aanmelden en kom langs met je vragen op het netwerkplein van de Makro in Leeuwarden!

Kosten:

Het Business Spreekuur Linkedin van Harrie Lamers is gratis.

Programma:

  • 15:30 Inloop @Netwerkplein
  • 16:00 Business Spreekuur Linkedin
  • 17:00 Napraten en netwerken

Netwerk in Friesland

Vragen over deze workshop? Neem dan even contact op met de netwerk coördinator Erik Broekhuijsen.