Mijn fiscale vraagstukken

Help me with
-
Gratis

Patrick Duijnmaijer, van het Fiscaal Optimaal team van onze partner OCMN, komt naar het Netwerkplein om jouw ingewikkelde, hoofdpijn creërende fiscale vraagstukken te beantwoorden. "Als administrateur help ik jou als ondernemer tijd en geld te besparen door actief gericht fiscaal advies te geven over jouw bedrijf. Bij belangrijke beslissingen sta ik je bij om de fiscale gevolgen ervan zichtbaar te maken. En daarbij kan ik de gehele administratie van A tot Z voor je voeren en/of controleren. Uitgangspunt is dat de focus op jouw bedrijf blijft liggen en dat deze bij wijzigingen in wet- en regelgeving meebeweegt." Kijk voor meer informatie gerust op zijn website.


Programma 

Ontvangst 

Deelnemers worden ontvangen door de netwerkcoördinator en welkom geheten op het Netwerkplein.

Programma

2016 is voorbij gevlogen, je moet je belasting aangifte voor het laatste kwartaal nog doen maar je loopt vast op een aantal vraagstukken. Patrick zal zorgvuldig de tijd nemen om jou te begeleiden zodat je het jaar met een gerust hart af kan sluiten. Samen met collega ondernemers kun jij je kennis verbreden en netwerken tegelijk. 

Afsluiting 

De netwerkcoördinator sluit de workshop af waarna er natuurlijk voldoende gelegendheid is voor een afsluitend drankje en een gezellige nazit.