Netwerkborrel

Connect me
-
Gratis

Heb jij als ondernemer ook behoefte aan nieuwe netwerkcontacten? Mensen die jou weer een stapje verder kunnen helpen? Leer andere ondernemers uit Nijmegen kennen via deze informele netwerkborrel! 

Programma

Ontvangst

Jullie worden verwelkomd door netwerkcoördinator Hilde op het Netwerkplein. Heb je (nog) geen Makro-pasje? Laat dan aan de informatiebalie weten dat je voor het Netwerkplein komt.

Programma

Naast een gezellige borrel op de namiddag, willen we iedereen de gelegenheid geven zijn/haar concrete vraag aan de groep te stellen. We beginnen de borrel daarom met een vragenrondje. Naar wat voor een persoon ben je op zoek? Wat is je meest urgente vraag of probleem, waar je hulp bij zoekt? Stel de vraag aan de groep en vind uit wat anderen voor jou hier in kunnen betekenen! Andersom weet jij wellicht ook iemand die zou kunnen helpen bij de vraag van een ander uit groep... of heb je zelf de juiste kennis en vaardigheden hiervoor in huis!

Na het vragenrondje is er nog genoeg tijd om de andere ondernemers beter te leren kennen onder het genot van een drankje! 

Afsluiting

De netwerkcoördinator sluit de sessie af en nodigt iedereen uit voor een van de volgende evenementen.