ondernemer

Veel kleine ondernemers moeten deelnemen aan zakelijke besprekingen in het Engels. De conferentie wordt een ontmoetingsplaats voor professionals uit de hele wereld of het hele draagbare ecosysteem. Je hebt zeker geen nieuwe vergadering nodig die bol staat van saaie en niet-gerichte info en resoluties. Een goed gesprek is een geweldige energieverandering. Dus, in plaats of geschenken, willen grotere aantallen mensen het vieren met vrienden.

Het is mogelijk om alle informatie te vinden die je de volgende dag nodig hebt. Meer informatie over het evenement is hier beschikbaar. Schrijf opmerkingen als u iets niet juist vindt, of als u meer informatie over het hierboven besproken onderwerp wilt delen.

Als u aan een onderwerp denkt, kunt u een nieuwe hoek zoeken. U kunt enkele van de onderstaande vragen beantwoorden. Er is geen enkel nut bij iemand die niet eens begrijpt wie je bent. Meeting Point wil voldoen aan de eisen van vluchtelingen en asielzoekers, ongeacht hun achtergrond of wettelijke status. Het is overbodig om te zeggen dat het niet eenvoudig is. Elk programma is een volledige dag (9 – 17 uur), waarbij u voor elke dag een cursus kunt kiezen.

Kies een ontmoetingspunt buiten uw buurt in het geval u niet in staat bent om naar huis terug te keren. De seminarruimte wordt de plaats waar de training, conferentie of toespraken zullen plaatsvinden. Je moet een trainingsruimte huren die voor iedereen is.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment